Filter selected on Sectors tab of OneClick setup

Let us know your likes and dislikes, or what you'd like to see next. We listen!

Filter selected on Sectors tab of OneClick setup

Postby mandelmus » Mon May 14, 2012 10:50 pm

Is there a way to filter the list on the "Sectors" tab of the "OneClick Setup" window by "selected" vs. "unselected"? If not, could you add that to the wish list?
mandelmus
 
Posts: 141
Joined: Fri Dec 23, 2011 1:51 pm

Re: Filter selected on Sectors tab of OneClick setup

Postby taowave » Tue May 15, 2012 7:57 pm

Hi M,
Pretty sure you just click on your desired One Click and then click on Sectors and select from there..

On a related issue,could we have te same capability in screener?

Allan

mandelmus wrote:Is there a way to filter the list on the "Sectors" tab of the "OneClick Setup" window by "selected" vs. "unselected"? If not, could you add that to the wish list?
taowave
 
Posts: 584
Joined: Sat Dec 02, 2006 12:39 pm

Re: Filter selected on Sectors tab of OneClick setup

Postby Overload » Tue May 15, 2012 10:44 pm

Is there a way to filter the list on the "Sectors" tab of the "OneClick Setup" window by "selected" vs. "unselected"? If not, could you add that to the wish list?

There isn't currently a way to view just the selected or unselected Sectors in the OneClick Setup, Sectors tab. But I will add this to the list. And I'll add this for the Screener to the list as well.

Pete
Overload
 
Posts: 2248
Joined: Wed Nov 30, 2005 12:14 pm

Re: Filter selected on Sectors tab of OneClick setup

Postby mandelmus » Thu May 17, 2012 2:37 am

thanks
mandelmus
 
Posts: 141
Joined: Fri Dec 23, 2011 1:51 pm


Return to Comments and Suggestions